Murrelektronik

Logistiek

feb 08, 2017

Veelkleurige lichteffecten

De NOODSTOP- en RESET-drukknoppen van Murrelektronik worden via voorgeconfectioneerde M12-kabels geïntegreerd in elektronische installaties. Deze oplossing levert een aanzienlijke tijdwinst op en voorkomt tegelijkertijd het risico op storing als gevolg van verkeerde bedrading. Door het plug-and-play concept worden de bedienknoppen onmiddellijk geïntegreerd in de machines en installaties.

De knoppen zijn bij uitstek geschikt voor installaties met bedieningsknoppen op decentrale locaties, zoals bij veiligheidshekken of werkstations. De varianten met een bijzonder compacte inbouwbreedte van slechts 42 mm zijn uitermate geschikt om te worden gemonteerd op standaard aluminiumprofielen.

Nieuw: Een variant van de NOODSTOP-RESET-knoppen met verlichte RESET-knop in één behuizing. Deze kan bijvoorbeeld op zo’n manier in de installatieoplossing worden geïntegreerd dat de knop begint op te lichten als een herstart mogelijk is. Omdat in elke verpakking vijf verschillend gekleurde “lenzen” zijn  bijgesloten, kan per gebruikstoepassing naar wens en per specifiek doel een groot aantal verschillende kleureffecten worden gebruikt.