Murrelektronik

Bedrijfs Nieuws

okt 27, 2017

Murrelektronik seminar Installatie 4.0

Murrelektronik organiseerde op donderdag 26 oktober jl. een geslaagd seminar met als titel: Installatie 4.0. De dag werd afgetrapt met een bedrijfsbezoek aan VDL Nedcar in Born. Daar werden de deelnemers van het seminar door de productie rondgeleid.

Aansluitend werd het seminar gehouden waarbij Murrelektronik dieper inging op decentrale installatieconcepten. Met pakkende cases werd aangetoond hoe eenvoudig geld kan worden bespaard bij het toepassen van decentrale IO-modules in een installatie / machine. Een leuk detail hierbij is dat decentrale IO-concepten al jaren worden toegepast in de automotive en dat de deelnemers ’s morgens tijdens de rondleiding bij VDL Nedcar zelf de talrijke Murrelektronik MVK-Metall IO-modules konden zien die daar zijn toegepast.

Naast het snel installeren is een andere belangrijke reden waarom deze modules daar zijn toegepast, het terugdringen van machinestilstand. Mocht ergens een fout optreden dan geeft de module de exacte locatie aan. De storingsmonteur hoeft niet meer te zoeken naar het probleem, vandaar het Murrelektronik motto “Fout vinden in plaats van zoeken”.

Heeft u Interesse in de decentrale installatieconcepten van Murrelektronik?

Neem dan contact op met onze verkoopbinnendienst 085-222 02 82 en wij komen desgewenst bij u ter plaatse een seminar verzorgen.