Murrelektronik

Bedrijfs Nieuws

dec 11, 2017

Safety 4.0

Murrelektronik brengt safety naar het volgende level.

Op 7 december jl. vond de vierde editie van het Machinebouw event plaats in Den Bosch. In één dag werden de bezoekers bijgepraat over nieuwe technologieën, kregen innovatieve oplossingen en werden interessante connecties gelegd binnen de machinebouw.

Ook Murrelektronik was weer aanwezig op het event en mocht een lezing verzorgen over veiligheid waarbij we voor de titel Safety 4.0 gekozen hadden.

Veiligheid is zeer belangrijk in de industriële automatisering industrie. Het doel: Optimale bescherming voor mens en machine. Als innovator van decentrale installatietechnieken laat Murrelektronik zien hoe eenvoudig het is  voor machinebouwers om geld te besparen bij het veilig maken van machines en installaties.

Safety 4.0  – Murrelektronik

Door het toepassen van IP67 modules voor ProfiSafe de wereldwijd leidende, geïntegreerde technologie (IEC 61508) voor fail-safe communicatie met veiligheidsniveau tot PL e (ISO 13849) of SIL3 (IEC 61508) wordt de installatie van veiligheid in machines eenvoudig, en de Safety communicatie gaat over dezelfde buskabel als PROFIBUS of PROFINET.

Voordelen door het toepassen van Murrelektronik Safety Techniek:

  • Plug & play oplossing; daardoor sneller installeren
  • Decentraal IO concept  IP67; overzichtelijke installatie
  • Snelle integratie in TIA Portal; sneller in bedrijfnemen
  • Voorkomen van machine stilstand; met Single channel protection
  • Uitgebreide diagnose mogelijkheden

Heeft u de presentatie gemist of wilt u hem nogmaal zien dan kunt u die bekijken op: Presentatie Murrelektronik

Wilt u de presentatie bij u op kantoor nogmaals zien en meer weten over de oplossingen die Murrelektronik voor u kan bieden neem dan contact met ons op via 085-222 02 82 of sales@murrelektronik.nl