Murrelektronik

Bedrijfs Nieuws

feb 02, 2017

Murrelektronik beste stand op Elektro Vakbeurs Hardenberg 2016

De Elektro Vakbeurs Hardenberg vond eind november 2016 plaats, maar werd op 26 januari pas echt afgesloten met de verkiezing van de beste stand van de aan de OTIB-College Tour deelnemende exposanten. Met hun aansprekende benadering van het nieuwe vaktalent riepen de aan de College Tour deelnemende MBO-leerlingen Murrelektronik uit Breda tot winnaar uit.

De goed bezochte elektrovakbeurs verwelkomde vorig jaar meer dan 10.000 bezoekers, waaronder een groot aantal aankomende vakkrachten. Ruim 350 MBO-leerlingen namen op 29 november bovendien deel aan een speciaal door OTIB uitgezette College Tour. Deze stuurde hen niet alleen gericht op pad om zich over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de installatiebranche te laten informeren, maar bracht hen bovendien in contact met in hen geïnteresseerde bedrijven.

College Tour
Aan de hand van een routekaart en een vraagformulier gingen de leerlingen de beursvloer op om op zoek te gaan naar antwoorden en om onder begeleiding van exposanten diverse opdrachten uit te voeren. Ook maakten de leerlingen tijdens de College Tour kennis met het mede door OTIB opgezette LoopbaanCentrum, waar zij goed inzicht kregen in hun loopbaanmogelijkheden in de installatiebranche. De tour eindigde bij de OTIB-stand waar de leerlingen hun formulier konden inleveren om kans te maken op een mooie prijs: VR-brillen voor de hele klas!

Award Beste Stand
Maar niet alleen de leerlingen konden met hun deelname aan de College Tour een prijs winnen. Ook de 23 aan de College Tour deelnemende exposanten op de beurs maakten, op basis van de beoordelingen van de leerlingen, kans op een serieuze waardering: de Award Beste Stand! Deze werd op 26 januari uitgereikt aan Murrelektronik uit Breda. De wereldwijd opererende systeempartner bleek uitstekend in staat te zijn de verbinding met de leerlingen te vinden. De leerlingen waardeerden hierbij zowel de aansprekende inrichting van de stand als de vriendelijke ontvangst en de heldere uitleg bij de interessante producten van de standhouder.