Murrelektronik

Pers vrijgave

okt 22, 2018

Murrelektronik op SPS IPC Drives

Global Excellence in Decentralization

SPS IPC Drives in Neurenberg levert waardevolle inspiratie voor slimme en digitale automatisering. Murrelektronik is hier uiteraard als buitengewoon vernieuwende onderneming in deze branche ook vertegenwoordigd. We presenteren ons als trendsetter op het gebied van digitale transformatie van automatiseringsprocessen.

Murrelektronik presenteert in Neurenberg baanbrekende producten, oplossingen en concepten voor de meest uitdagende en actuele problemen in de automatiseringstechniek. Het beursmotto ‘Global Excellence in Decentralization’ staat symbool voor onze uitgebreide deskundigheid op vakgebieden als veiligheid, stroomvoorziening, netwerktechnologie, I/O-Link, Industrie 4.0 en decentrale installatietechniek. Hierbij is bijzonder interessant om te zien dat de oplossingen die Murrelektronik kiest, een groot aantal processen in de hele waardeketen optimaliseren.

Innovatieve highlights
Met name onze innovatieve ideeën op het gebied van connectoren zullen op veel belangstelling kunnen rekenen. Murrelektronik biedt bijvoorbeeld voor de M12-connectoren genormeerde oplossingen voor het aansluiten van de levensaders van machines en installaties, zoals stroom en gegevens- en signaaloverdracht. Aan de workshoptafel kunt u zelf de nieuwe M12 Push Pull uitproberen en de enorme tijdwinst ervaren die u hiermee bereikt.
Eveneens bijzonder progressief is het idee dat het modulaire stroombeveiligingssysteem Mico Pro vanaf nu kan worden uitgerust met een geïntegreerde stroomvoorziening van 5 of 10 A – dat levert een aanzienlijke ruimtebesparing op in de schakelkast.
Nieuw is verder een module met NEC Class 2-toelating. Maar er zijn nog meer highlights: de krachtige veldbusmodules MVK Metall en Impact67 zijn er vanaf nu ook met M12-Powerconnector, het Power-aansluitconcept van de toekomst, dat wordt aanbevolen door de PROFINET-gebruikersorganisatie PNO. Daarmee bieden ze een uitermate aantrekkelijke oplossing voor snelle en effectieve installatieconcepten op basis van PROFINET.

Uitnodiging voor een persconferentie
Om iedereen in de gelegenheid te stellen de nieuwste informatie uit de eerste hand op te doen, nodigt Murrelektronik de vertegenwoordigers van de vakpers uit voor een persconferentie. Wij organiseren deze gebeurtenis als ‘halteloop’ in kleine groepen we doen dat in het Duits en in het Engels. Op deze manier kunt u uitgebreid van gedachten wisselen met de experts van de betreffende focusonderwerpen. De persconferentie vindt plaats op dinsdag 27 november 2018 vanaf 16.00 uur op de beursstand van Murrelektronik in Hal 9, stand 325. Daar kunnen we praktijkvoorbeelden tonen van de betreffende onderwerpen.

Feiten en gegevens

  • Beursstand van Murrelektronik op de SPS IPC Drives in Nürnberg
  • 27 tot en met 29 november 2018
  • Hal 9, stand 325
  • ‘Global Excellence in Decentralization’
  • Persconferentie op dinsdag 27 november om 16.00 uur op de stand van Murrelektronik