Sjaak de Rie nieuw bij Murrelektronik | Murrelektronik

januari 24, 2021

Sjaak de Rie nieuw bij Murrelektronik

Per ingang van januari 2021 is Sjaak de Rie in dienst bij Murrelektronik. Hij vervult de functie van Key Account manager.

Sjaak is een goede bekende in de markt en heeft veel ervaring op Safety gebied. Hij is meer dan 20 jaar werkzaam geweest bij Euchner (Benelux) b.v.

“Sommige klanten van Murrelektronik zijn mij al bekend, maar ik kijk er ook naar uit om andere klanten te leren kennen en te bezoeken wanneer dit weer mogelijk is”, vertelt Sjaak de Rie.

Wij zijn blij met Sjaak de Rie als aanwinst in het team. Hiermee komt het team in Nederland op 23 medewerkers.

Het laatste nieuws

Singelloop Breda 2020

Met een groep collega's hebben wij deelgenomen aan de alternatieve Singelloop Breda. De Singelloop Breda is een top-loopevenement waar normaal gesproken de gezellige en…

Leer meer

Juni = webinar maand

In de maand juni gaven onze engineers iedere dinsdag om 10 uur een webinar. De webinars zijn in het Nederlands en bestaan uit live demonstraties zodat je direct de toepassing in…

Leer meer

Update Corona - productie

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, werkt ons team zoveel mogelijk vanuit huis. Wij zijn natuurlijk wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Leer meer

Deze website gebruikt cookies om onze informatie zo goed mogelijk op jou af te stemmen. Wanneer je verder klikt ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Hallo
Wij zijn er voor jou!
Je kunt ons op diverse manieren bereiken...