Murrelektronik

U bent hier: Murrelektronik – stay connected / Onderneming / Testcentrum

Murrelektronik testcentrum

De ultieme test voor alle producten - ook onder extreme omstandigheden

Murrelektronik producten worden onderworpen aan een aanzienlijke hoeveelheid testen lang voordat ze op de markt worden gebracht. De wettelijke voorschriften moeten worden nageleefd en omdat de producten aan de kwaliteitseisen van onze klanten en van Murrelektronik zelf moeten voldoen. Murrelektronik heeft haar testactiviteiten in een eigen testcentrum ondergebracht.

Het Murrelektronik testcentrum heeft zijn oorsprong in een EMC-laboratorium, dat is waar het bewijs van de elektromagnetische compatibiliteit van producten wordt geleverd. De naleving van de EMC-richtlijn is een belangrijke voorwaarde om het CE-symbool te mogen gebruiken. Het Murrelektronik testcentrum is geaccrediteerd voor de meest gebruikte EMC-tests.

Productveiligheid is de belangrijkste focus van de laagspanningsrichtlijn: producten mogen niet gevaarlijk zijn voor gebruikers bij normaal gebruik, mochten er storingen optreden. Het testcentrum voert het meeste van deze testen uit die nodig zijn om aan deze eisen te voldoen, zoals lekstroom metingen en hoogspanningstesten en kan bepalen of er luchtspleten of lekkage paden aanwezig zijn.

De technische eigenschappen van de producten worden getest tot in het kleinste detail in de test-en validatie ruimte en het bewijs van de industriële capaciteit van elke individuele component wordt geleverd. Het onderzoek van de weerstand tegen milieu-effecten en media laat zien of de producten bestand zijn tegen schadelijke milieu-effecten. De producten worden een aantal weken, tijdens duurtesten blootgesteld aan extreme omstandigheden. De analyse van deze lange termijn testen helpt bij het verhogen van de kwaliteit.

Het Murrelektronik testcentrum is een belangrijke dienstverlener en maakt het ook mogelijk voor andere bedrijven om gebruik maken van haar testfaciliteiten.

Het testcentrum is bereikbaar per telefoon op 49 (71 91) 47 tot 334 of per e-mail op pruefzentrum@murrelektronik.de

Wereldwijde vertegenwoordiging

Wereldwijde vertegenwoordiging

Murrelektronik hecht waarde aan contact. U vindt competente contacten in onze lokale vestigingen en partner bedrijven - wereldwijd

meer

Nieuws

Mico Pro® - met geïntegreerde voeding

jan 13, 2020
Mico Pro is het nieuwe en innovatieve stroombewakingssysteem van Murrelektronik. Dankzij de modulaire opbouw...

Krachtige veldbusmodule met M12 connector

jan 09, 2020
De krachtige veldbusmodules MVK Metall en Impact67 van Murrelektronik zijn er nu ook met M12-powerconnector...