Jouw Systeemofferte | Murrelektronik

Een uitgewerkte offerte voor jouw machine

Jouw Systeemofferte

Ik wil een systeemofferte

Maak jouw machine klaar voor de toekomst!

Murrelektronik verplaatst componenten uit de schakelkast naar het industriële veld. Daardoor zijn de installatieconcepten transparant, gebruiksvriendelijk en voordelig.
Dat komt de concurrentiepositie van onze klanten ten goede. Ook is het een belangrijke stap op de weg naar Industrie 4.0.

Ben je benieuwd naar de voordelen van een decentrale installatie voor jouw machine? Vraag dan een vrijblijvende systeemofferte aan.
Je ontvangt meerdere opties met gedetailleerde tekeningen en voor- en nadelen voor jouw machine. Bovendien leveren we een veldbus demokoffer om de technologie zelf te testen.

Vergeet die overvolle schakelkast met vele meters kabel. Decentraal is optimaal!

Bekijk en lees hier meer over het adviestraject van de systeemofferte of start hier direct het adviestraject voor jouw machine:

Van inventarisatie tot onderhoud tijdens gebruik

We zijn er om jou te helpen bij groot- en kleinschalige zaken. Van inventarisatie op locatie tot het maken van uitgebreide technische en economische offertes en zelfs het bepalen van beschikbaar materiaal.

Van inventarisatie tot service tijdens gebruik

Als je de optimale oplossing implementeert, ondersteunen we met technische specificaties, digitale catalogusgegevens en ook met ingebruikname. En je hoeft maar te bellen. Ook voor service na de aankoop als de producten zijn geleverd en in het systeem zijn geïmplementeerd.

We hebben meer dan 40 jaar waardevolle ervaring in de branche en daarom willen we jou graag naar een hoger niveau helpen!

Wat kun je verwachten?

Een systeemofferte uitbrengen voor jou ziet er bij ons zo uit:

  • Vul onderstaand formulier in.
  • Onze Application Engineer komt vrijblijvend op bezoek om de machine te bespreken.
  • Wij werken vrijblijvend meerdere systeemoffertes uit. Er is vaak niet 1 weg naar Rome. Zo is er de meest economische oplossing maar ook bv. ook één met uitgebreide diagnose mogelijkheden.
  • Wanneer je kiest voor een oplossing van ons, staat onze Application Engineer je te allen tijde bij. Hij helpt tijdens de inbedrijfsname maar ook wanneer de machine al draait.

Zo ziet een systeemofferte eruit

Een uitgewerkte systeemofferte bestaat uit een kostenberaming, inzicht in de besparing in tijd/geld, en tekeningen hoe deze oplossing er schematisch uitziet op de machine. Zo heb je een volledig plaatje om intern te bespreken. Dit is geheel kosteloos.

Persoonlijk contact

Korte lijntjes en snel schakelen kenmerkt ons persoonlijk contact in zo’n traject.
Maak een afspraak en laat onze experts advies geven!

Ja, ik wil een Systeemofferte

Vul het antwoord in van de rekensom.
captcha
* Verplicht veld
Newsletter
Always up to date!
Wij zijn er voor jou!
Je kunt ons op diverse manieren bereiken...