MVK Fusion veldbusmodule | Murrelektronik
Murrelektronik  MVK Fusion

MVK Fusion

Murrelektronik MVK Fusion-functies

Murrelektroniks MVK Fusion-veldbusmodule biedt je de kans om modulaire processen te standaardiseren en maakt een een-modulestrategie mogelijk.

De PROFINET/PROFIsafe-module brengt drie basisfuncties van installatietechnologie samen:

  • Digitale standaard sensoren en actuatoren
  • Digitale veiligheidssensoren en -actuatoren
  • IO-Link

Deze combinatie is nieuw en innovatief. Dankzij dit systeem kunnen unieke en baanbrekende automatiseringsconcepten worden verwezenlijkt. Installatie wordt eenvoudiger en sneller.

MVK Fusion vereenvoudigt complexe configuraties, omdat ze geheel door de engineeringtool in de safetybesturing kunnen worden gedaan. Softwareontwikkelaars en elektrotechnici hoeven niet langer diepgaande kennis te hebben van machines en handleiding van andere fabrikanten.

Met MVK Fusion zijn er minder veldbusmodules per eenheid nodig. Voor sommige toepassingen is er slechts een enkele module nodig. Dit opent de deur voor tal van automatiseringsapplicaties.

Murrelektronik MVK Fusion
Murrelektronik I MVK Fusion Maximale
Eén module met een enorm bereik

Verscheidenheid is wat de MVK Fusion-veldbusmodule zo uniek maakt. Deze module combineert drie basisfuncties: digitale standaard sensoren en actuatoren, veiligheidssensoren en -actuatoren en IO-Link. MVK Fusion vereenvoudigt de installatie doordat er minder modules nodig zijn.

Murrelektronik I MVK Fusion Maximale
Flexibiliteit in veiligheidstoepassingen

MVK Fusion integreert alle veiligheidsaspecten in één module: met drie veiligheidsingangpoorten van twee kanalen, een veiligheidsuitgangpoort met twee veiligheidsuitgangen, en een IO-Linkpoort van Klasse B met veilige uitschakeling. Met MVK Fusion voldoet u aan strenge veiligheidsnormen en worden zowel medewerkers als machines beschermd.

Murrelektronik I MVK Fusion Safety
Veiligheidsconfiguratie met een muisklik

Met MVK Fusion wordt het configureren van veiligheidssensoren en actuatoren buitengewoon gemakkelijk: selecteer de veiligheidsfunctie in de engineeringtool en met een paar muisklikken is de configuratie al voltooid. Het is niet nodig om extra software van de fabrikant te gebruiken.

Murrelektronik I MVK Fusion High
Hoogwaardige prestaties

MVK Fusion is buitengewoon geschikt voor applicaties met hoog vermogen waarvan de betrouwbaarheid nooit in het geding mag komen.  MVK Fusion is geschikt voor Conformance Class C- (IRT), Shared Device- en Netload Class III-applicaties.

Murrelektronik MVK Fusion

Tal van gebruiksmogelijkheden en uitgebreide diagnostiek

  • Robuuste metalen behuizing, buitengewoon bestand tegen lasvonken
  • Geïntegreerde webserver die fouten opslaat
  • Praktische draaischakelaar voor veiligheid
  • Optionele heatsink beschikbaar voor extreme temperaturen
  • Te gebruiken op hoogtes tot 3000 meter
  • Uitgebreide diagnostiek detecteert fouten snel
Perskit Hannover-beurs 2019

Met onze veldbusmodule MVK Fusion brengen we de standaardisering van modulaire processen voor de gebruikers naar een nieuw niveau. De automotivebranche kan zo nieuwe en baanbrekende concepten verwezenlijken.

Michael Greiner, Senior Product Manager

Download de brochure

Newsletter
Always up to date!
Wij zijn er voor jou!
Je kunt ons op diverse manieren bereiken...