Connectivity Heroes | Murrelektronik

Connectoren

De helden van de automatisering

In je machine installatie werkt niets zonder connectoren. Hun prestaties bepalen of digitalisering succesvol is. De wereld van automatisering is daarom zo goed als zijn connectoren. Ze brengen alles samen. Ze laten signalen, data en voeding stromen. Ze zorgen voor veiligheid, een soepele werking en een foutloze installatie.

Voor Murrelektronik zijn connectoren daarom ware Connectivity Heroes!

Superhelden hebben allemaal een speciale superkracht. Dat is ook het geval met onze Connectivity Heroes. Sommigen zorgen voor data, anderen voor signalen en weer anderen voor voeding. Onze connectoren zijn echte helden en bieden maximale variatie, topkwaliteit - en ze zijn stuk voor stuk 100% getest!

 

Connectivity Essentials

Ken je dat? De deadline nadert, en alles lijkt op zijn plek te vallen. Maar dan, je komt last minute een kabel tekort, of er wordt een wijziging doorgevoerd waardoor je snel een andere kabel nodig hebt. Wat nu?

Juist in deze kritieke momenten tikt de klok genadeloos door. Gelukkig hebben wij bij Murrelektronik dé oplossing: de Connectivity Essentials. Of je nu al jaren een tevreden klant bent of net kennismaakt met ons aanbod, deze lijn van direct beschikbare connectoren staat voor je klaar.

Geen wachttijden, geen concessies aan kwaliteit – alleen de kabels die je nodig hebt, wanneer je ze nodig hebt. 

 

We zorgen voor betrouwbare connectiviteit, ongeacht de uitdaging

Met Connectivity Essentials biedt Murrelektronik een consistent en aantrekkelijk installatieprogramma voor connectoren.

Dit aanbod steunt op onze jarenlange ervaring en expertise, zodat we een hoge, constante kwaliteit kunnen waarborgen. Het resultaat? Minder risico's en een sneller installatieproces voor jou.

Bekijk ze in onze online shop

SIGNAAL

We bieden voorgeconfectioneerde M8- en M12-connectoren evenals ventielstekkers in een groot aantal kabellengtes. Led en demping zijn vaak geïntegreerd. Praktische accessoires zoals adapters, T-stukken en de momentsleutel (voor gegarandeerd strakke verbindingen) maken het systeem nog flexibeler.

NAAR ONZE ONLINE SHOP

DATA

We bieden M8, M12 en RJ45 veldbusconnectoren. De zeer flexibele kabels zijn volledig 360° afgeschermd zodat de gegevensoverdracht niet wordt beïnvloed door elektromagnetische invloeden.

Naar onze online shop

POWER

Ze brengen voeding naar machines en systemen. M12 Power is uiterst compact en krachtig. De MQ15 connectoren, met hun quick connect technologie, maken het mogelijk motoren snel aan te sluiten.

NAAR ONZE ONLINE SHOP

Bewezen
Helden

We testen onze voorgeconfectioneerde connectoren voordat we ze naar onze klanten sturen. We voeren diverse elektrische tests uit, waaronder een hoogspanningstest, tests op verwisselde draden en kortsluitingstest. We testen de functionaliteit en onderwerpen ze aan een laatste visuele inspectie. Dit zorgt ervoor dat onze klanten altijd eersteklas connectoren ontvangen. 

We zijn ook 100% kwaliteitsbewust vóór en tijdens de productie. Dit begint met een inspectie van de inkomende goederen, waarvoor we talloze testkenmerken hebben gedefinieerd, en eindigt met de laatste productiecontrole voordat de artikelen ons pand verlaten. Dit alles geeft ons, en onze klanten, de wetenschap dat de connectoren van Murrelektronik werken - 100%! Alleen een geteste held kan een Connectivity Hero zijn.

Vraag nu een afspraak aan

Zijn connecties voor jou net zo belangrijk als voor ons? Laten we dan eens praten. Vul het formulier in, dan gaan we samen aan de slag.

Vul het antwoord in van de rekensom.
captcha
* Verplicht veld
Newsletter
Always up to date!
Wij zijn er voor jou!
Je kunt ons op diverse manieren bereiken...