MQ15 Power Connector | Murrelektronik

Je installatie van Power voorzien was nog nooit zo eenvoudig!

MQ15 Power Connector

Maak nu een afspraak!

Je installatie van Power voorzien was nog nooit zo eenvoudig

In de wereld van vandaag werkt heel weinig zonder elektriciteit! Machines en systemen hebben voldoende vermogen nodig om te kunnen werken. Betrouwbaar, veilig te bedienen en gemakkelijk te installeren. Murrelektronik biedt een oplossing met hun MQ15 familie van voedingsconnectoren. Met de MQ15, is een ¼ draai alles wat nodig is om een veilige, IP67 geclassificeerde verbinding te creëren. Dit innovatieve quick-connect systeem reduceert de montagetijd voor installatie, service en onderhoud tot 80%! U kunt zowel visueel als met de hoorbare "klik" controleren of de connector correct is geïnstalleerd. Het compacte ontwerp en de hoge stroomoverdrachtswaarden (16 A continu bij 600 V AC) maken een groot aantal toepassingen mogelijk, waaronder het aansluiten van asynchrone of driefasenmotoren.

DOWNLOAD DE MQ15 BROCHURE

Connect – KLIK – Go !

Het innovatieve snelkoppelingssysteem vermindert de installatietijd voor nieuwe installatie, service en onderhoud met wel 80%. Omdat bedrijfsveiligheid ons niet alleen na aan het hart ligt, maar deel uitmaakt van ons DNA, zijn onze MQ15-connectoren 100% elektrisch getest en garanderen ze een eenvoudige, foutloze plug-and-play-oplossing: Connect – KLIK – Go! Bovendien zijn ze CE-conform en UL-gecertificeerd, wat betekent dat ze wereldwijd kunnen worden gebruikt.

Onze Portfolio

MQ15 power connectoren en distributie oplossingen

Rechte en haakse MQ15 Power Connectoren van Murrelektronik

Quick-connect systeem

MQ15 Power Connector

De MQ15 overtuigt met een praktisch snelkoppelingssysteem. Het is in een mum van tijd gemonteerd. Een kwartslag is alles wat nodig is, klaar! Dit maakt een tijdsbesparing van 80% tijdens de installatie mogelijk. De MQ15 is geschikt voor asynchrone en driefasige motoren tot 7,5 kW en is optimaal voor vermogensverdeling. Dankzij achteraf aan te brengen flensverbindingen zijn asynchrone en driefasige motoren geschikt voor de eenvoudige plug-in MQ15. Motorintegratie is eenvoudig mogelijk via M20 × 1,5 schroefdraad – zonder adapters en speciale mechanische oplossingen.

 • 500 steekcycli
 • UL-toelating volgens PVVA 2237
 • Geïntegreerde beschermslang bevestiging
 • IP67 beschermingsgraad
 • 600V wisselstroom en tot 16A
 • Naast bescherming tegen trillingen ook bestand tegen manipulatie
 • Gereedschapsloze aansluiting
 • Beste prijs-prestatieverhouding
 • Afgeschermde en niet-afgeschermde kabels verkrijgbaar
Lees meer
Murrelektronik's MQ15 h- en T-koppelingen voor snelle en eenvoudige motoraansluitingen.

Eenvoudige stroomverdeling

MQ15 Distributie Oplossingen

Met de MQ15 H- en T-koppeling kunnen motoren eenvoudig en snel worden aangesloten. Dit betekent dat eenvoudige patches in de stroomvoorziening kunnen worden aangebracht. Dit vermindert de installatie-tijd bij het aansluiten van meerdere motoren aanzienlijk.

 • MQ15 connector en kabelvarianten individueel configureerbaar (alleen voor H-stuk)
 • M4 bevestigingsgaten voor eenvoudige en snelle montage
 • Extra groot oppervlak voor etikettering
 • IP67 beschermingsgraad
 • Aansluiten zonder gereedschap
Lees meer

Vario-X Automatiseringssysteem

Ons meermaals bekroonde decentrale automatiseringssysteem Vario-X. Dit modulaire en uiterst flexibele systeem implementeert voor het eerst alle automatiseringsfuncties volledig decentraal, d.w.z. zonder schakelkast. Vario-X brengt dus sensoren en actuatoren rechtstreeks in het veld. Ook hier leveren MQ15 connectoren een belangrijke bijdrage aan de prestaties van het totale systeem.

Meer over Vario-X

Murrelektronik's Vario-X Automatiseringssysteem

Vraag nu een afspraak aan!

Zijn verbindingen net zo belangrijk voor u als voor ons? Vul dan het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.

Vul het antwoord in van de rekensom.
captcha
* Verplicht veld
Newsletter
Always up to date!
Wij zijn er voor jou!
Je kunt ons op diverse manieren bereiken...