Voeding in de machine | Murrelektronik
Emparro67 Hybrid

Geen kast nodig, voeding in de machine

Haal de stroomtoevoer uit de kast en naar de machine

Voeding in de machine

We richten ons op gedecentraliseerde installatie. 'Geen kast meer nodig' is ons motto en we helpen onze klanten onderdelen uit de schakelkast te verplaatsen naar de machine. Dit concept maakt toepassingen transparant, gebruikersvriendelijk en voordelig

Vergroot je concurrentievoordeel!

Tot nu toe zat de voeding van een machine of applicatie vrijwel altijd in de schakelkast. Maar dat hoeft niet meer! Bij Murrelektronik willen we je laten zien hoe je de spanningsvoorziening naar de machine kunt verplaatsen. Met de netvoeding op de machine profiteer je van het voordeel van het hebben van de voeding direct naast de werklast.

Florian Holzmann - Productmanager Power supplies and buffer systems

De voordelen zijn overduidelijk: Gebruik kleinere schakelkasten, of helemaal geen kast! Transformeer de spanning direct naast de werklast om stroomverlies te verminderen en op energiekosten en bedrading te besparen. IP67 betekent dat het voldoet aan alle vereisten op de machine.

Florian Holzmann, Product Manager Power supplies and buffer systems
Emparro67 Hybrid

Emparro67 Hybrid

De next level netvoeding op de machine

Deze netvoeding heeft al de ongelooflijke functies die de originele Emparro67 ook heeft, maar daarnaast extra vernieuwende kenmerken zoals kortsluitbeveiliging en IO-Link. De Emparro67 is net zo krachtig als onze originele netvoedingen op de machine, maar beschikt nu ook over geïntegreerde monitoring van kortsluiting, zodat applicaties worden beschermd tegen overbelasting en de bedrijfstijd vergroot wordt. Het apparaat is ook uitgerust met IO-Link voor nog meer functies op het gebied van communicatie en diagnostiek.

Emparro67

Emparro67

De originele netvoeding op de machine

De innovatieve Emparro67 is een netvoeding die rechtstreeks op de machine kan worden geplaatst omdat die volledig ingegoten is met IP67-beschermingsgraad. De Emparro67-serie netvoedingen is speciaal ontworpen voor gebruik buiten de schakelkast: ze kunnen extreme omgevingsomstandigheden aan en zijn ontworpen om direct op de applicatie naast de werklast te worden geïnstalleerd.  Als je het spanningsverlies wilt verlagen en de schakelkast nog kleiner wilt maken, bieden deze netvoedingen de juiste oplossing voor jou.

Newsletter
Always up to date!
Wij zijn er voor jou!
Je kunt ons op diverse manieren bereiken...