World of Technology & Science 2022 (WoTS) | Murrelektronik

Maak kennis met de Vario-X
27 t/m 30 september
WoTS Utrecht

De absolute top in automatiseringstechniek

REGISTREER GRATIS

Vario-X
27 t/m 30 september 2022
World of Technology & Science Utrecht

Met Vario-X introduceert Murrelektronik de absolute top in automatiseringstechniek voor machines en installaties. Dit modulaire systeem is geniaal eenvoudig en maakt de schakelkast volledig overbodig.

Ervaar het zelf. Hal 11, stand E008

Vario-X is het antwoord van Murrelektronik op het personeels- én kennistekort in de machinebouw. Maar is ook het antwoord op lange doorlooptijden en aansluitfouten. Want Vario-X is geniaal eenvoudig en maakt de schakelkast volledig overbodig.


Vario-X:
De absolute top in automatiseringstechniek

Eenvoudig & modulair

Je wilt in het veld, decentraal aansturen met modulaire techniek. Technologieën combineren en daarbij energie-efficiënter handelen. Dat snappen wij. Daarom creëerden wij een slimme oplossing met meer mogelijkheden en een nog grotere eenvoud.  De top daarin lijkt nu bereikt: Vario-X

De toekomst van automatisering

Vario-X bereikt 100% decentrale automatisering zonder schakelkasten. Het Vario-X systeem lost complexere productie-uitdagingen op. De eenvoud van het modulaire systeem versnelt de installatie en elimineert fouten: instellingstijden en foutbronnen worden verleden tijd. Murrelektronik laat zien: de toekomst van automatisering kent geen schakelkasten meer.

Waar sta jij?

We maken graag de vergelijking met de bergsport. Bij grote expedities (en daar willen we jouw werk onder scharen) richt men eerst een basiskamp in en hoger op de berg soms nog één. Via basiskamp 1 en 2 maakt dan een beperkt aantal van de alpinisten uiteindelijk de finale tocht naar de top.

Murrelektronik kent haar markt als geen ander en weet dat Vario-X de top is in automatiseringstechniek voor machines en installaties. Maar niet iedere machine installatie hoeft naar de top: soms voldoet bedraden vanuit de kast uitstekend of kan actief decentraal gewerkt worden. Eventueel met de PLC en bijvoorbeeld voedingen nog in de kast. Jij bepaalt waar je staat.

Ons team op de beurs

Alfred Klei
Accountmanager Noord-Nederland
Michel Kouwenhoven
Accountmanager West-Nederland
Denis Ivanovic
Accountmanager Zuid-Nederland
Roel Janssen
Accountmanager Distribution
Sjaak de Rie
Key Accountmanager
Leon Potters
Salesmanager
Laurent van der Pluijm
Application Engineer
Martijn Verspeek
Technical Engineer
Newsletter
Always up to date!
Wij zijn er voor jou!
Je kunt ons op diverse manieren bereiken...