Medewerker Inside Sales (NL only) | Murrelektronik
Het laatste nieuws van Murrelektronik voor u

Onze verhalen

Medewerker Inside Sales bij Murrelektronik, de combinatie maakt het leuk!

De combinatie van contact met klanten en collega’s maakt het leuk!

Chantal Sonneveld, Medewerker Inside Sales

“Ik werk nu drie jaar voor Murrelektronik als Medewerker Inside Sales. Toen ik drie jaar geleden binnenstapte had ik nog niet de kennis van techniek maar door de training die ik intern heb gevolgd en de uitstekende begeleiding was ik binnen de kortste keren ingewerkt en kon ik zelfstandig aan de slag! De verantwoordelijkheid die mij gegeven is voelde prettig en als ik iets had wat ik niet direct wist, kon ik altijd bij mijn collega’s terecht. En dat is nog steeds zo. Kenmerkend voor werken bij Murrelektronik is het onderlinge contact en de behulpzaamheid onder elkaar.”

Waarom is dit voor jou de ideale baan?

“Wat het voor mij zo leuk maakt is de combinatie tussen de contacten die ik heb met de klanten en de gesprekken die ik voer met mijn collega’s. Ik kan de klanten adviseren en ondersteuning bieden bij verschillende vraagstukken, geen gesprek is hetzelfde! Ik maak zelf beslissingen en denk mee met de klant. Doordat we werken met verschillende doelstellingen ben ik in staat om te kunnen blijven groeien. De doelstellingen maken we ook per persoon. Zo groeien we zakelijk, als team en ook individueel.”

Welke eigenschappen heb je nodig voor deze functie?

“Als je aan de slag gaat op onze afdeling is klantvriendelijkheid belangrijk. Ook moet je zelfstandig kunnen werken en zelfverzekerd zijn. Naast dat er hard gewerkt wordt op onze afdeling, plannen we geregeld uitjes met ons team, dus het is een pré als je van gezelligheid houdt!”

Murrelektronik werkt dagelijks aan innovaties die machines en installaties optimaliseren om de marktpositie te vergroten. Iedereen binnen onze organisatie draagt hier aan bij. Elke medewerker, in elke functie. Heb jij groen bloed? Reageer dan vandaag nog en sluit je aan!

Get connected…

Heb jij ambitie maar is er voor jou op dit moment geen passende vacature die perfect aansluit? Maar denk jij toch dat je een bijdrage kan leveren? Laat je niet weerhouden en stuur je CV met motivatie naar hrm@murrelektronik.nl. Want talent sluiten wij natuurlijk niet buiten!

Stay connected…

Blijf op de hoogte van de nieuwste kansen binnen Murrelektronik. Schrijf je in voor de job alert!

 

GA NAAR ALLE VACATURES BIJ MURRELEKTRONIK

Deel deze vacature, kies je platform!
Newsletter
Always up to date!
Wij zijn er voor jou!
Je kunt ons op diverse manieren bereiken...