Wereldwijd één voedingsconcept | Murrelektronik
One control circuit solution for the whole world

Wereldwijd inzetbaar

Eén voedingsconcept

Eén voedingsconcept voor de hele wereld

De eisen die aan stuurstroomcircuits worden gesteld kunnen sterk verschillen als de machines en systemen zijn ontworpen om in verschillende regio's in de wereld te functioneren. . Bedrijven die een groot aantal machines naar internationale markten exporteren, moeten verschillende concepten voor schakelkastvoedingen creëren. Afhankelijk van de markt moeten ze...

  • verschillende producten gebruiken
  • verschillende bedradingsconcepten gebruiken en/of
  • verschillende methoden gebruiken om de netspanning te beveiligen
  • op de hoogte zijn van een grote verscheidenheid aan internationale normen en specificaties.

Levering aan internationale markten maakt de dagelijkse installaties complex:

Sommige markten gebruiken het metrische stelsel, andere het Imperial system (USC of BI). Soms zijn de IEC-normen relevant, andere keren de UL-normen. Het uitzoeken van deze zaken kost tijd en geld! Verschillende producten moeten worden goedgekeurd, getest op compatibiliteit, ingebouwd in het systeem en beschikbaar zijn in het magazijn. Iedereen die betrokken is bij het installeren van besturingscircuits moet bekend zijn met de verschillende normen en eisen. En het beschikbaar hebben van de juiste onderdelen voor de juiste markten is een logistieke nachtmerrie!

De oplossing voor deze uitdaging:

Een wereldwijd inzetbaar voedingsconcept. Een concept dat standaard kan worden gebruikt in alle machines en systemen wereldwijd - ongeacht hun locatie!

Murrelektronik's productenportfolio heeft vele oplossingen voor wereldwijd inzetbare voedingen/installaties. Onze producten volgen een uniform ontwerp en hebben de goedkeuringen en certificeringen die nodig zijn. Ze zijn ontwikkeld en getest om perfect samen te werken. Onze oplossingen voldoen aan internationale normen zodat jouw machine of systeem overal ter wereld kan worden gebruikt.

Voordelen van één wereldwijd inzetbare voedingsconcept van Murrelektronik:

  • Verminder het aantal benodigde producten
  • Werknemers hoeven maar met één systeem vertrouwd te zijn in plaats van met vele...
  • Verkort de engineeringtijd
  • NEC-klasse 2-circuits beperken de goedkeuringstijd (door de keuringsinstantie) en het aantal verschillende stuurstroomcircuits tot een minimum.
  • Conclusie: je kunt materiaalkosten en installatietijd optimaliseren!
Kleine machines met een laag stroomverbruik

Mico Pro® met geïntegreerde 1-fase voeding: Mico Pro® modules met NEC klasse 2 uitgangen beschermen circuits tot max. 100 VA.  Alles dat is verbonden met deze circuits hoeft niet UL gecertificeerd te zijn in verband met de NEC Klasse 2 certificatie. Door Mico Pro® stroombewakingssysteem met geïntegreerde voeding in te zetten zijn er minder UL-certificeringen nodig.

Grotere machines met hogere vermogensbehoefte

Combineer een 3-fase Emparro 40A voeding met Mico Pro®: Mico Pro stroombewakingsmodules beschermen op de machine gemonteerde I/O-modules, aangesloten met een M12-connector.

Download de white paper en het EPLAN-diagram

Vul het formulier in en je kan deze zaken downloaden.

 
Vul het antwoord in van de rekensom.
captcha
* Verplicht veld
Hallo
Nieuwsbrief
Wij zijn er voor jou!
Je kunt ons op diverse manieren bereiken...