Cursus: “Decentrale IP67 installatietechniek”. | Murrelektronik

februari 1, 2018

Cursus: “Decentrale IP67 installatietechniek”.

Student Bram Kuijpers van het Radius College uit Breda heeft in opdracht van Murrelektronik een scholingsprogramma opgezet over “Decentrale IP67 Installatietechniek”. Dit programma wordt bij scholen / opleidingsinstituten aangeboden om leerlingen / cursisten bekend en vertrouwd te maken met alle voordelen en mogelijkheden die decentrale IP67 IO-veldbus techniek biedt.

Naast een uitgebreid cursus document is een praktische opstelling ontworpen waarmee de cursist zelf aan de slag kan. Aan het einde van de opdracht beschikt de cursist over de basis kennis om, IP67 IO-veldbus techniek in het veld:

  • te herkennen
  • aan te sluiten 
  • ermee te werken.

Naast bovengenoemde opleidingsinstellingen is de cursus ook uitermate geschikt voor bedrijven om medewerkers intern te scholen en vertrouwd te laten worden met deze moderne installatietechnieken. Op verzoek wordt door Murrelektronik een opmaat gemaakt seminar bij bedrijven gehouden volledig toegespitst op de machines/installaties die door het bedrijf gebouwd en ontwikkeld worden.

Voor meer informatie neem contact op met onze verkoopbinnendienst : sales@murrelektronik.n

Het laatste nieuws

ACTIE: Registreer nu voor de Online Shop

Registreer je nu voor onze Online Shop en ontvang een M12 momentsleutel gratis bij besteding van €2.000 aan bekabeling.

Leer meer

Blog: Standaardisatie op ieder niveau in de installatie een illusie? Zeker niet!

  Wanneer de euforie van ‘het werkt’ voorbij is, volgt een lange periode van optimalisatie op vele vlakken. Hoe kan het efficiënter, goedkoper, makkelijker..? Dit geldt ook voor…

Leer meer

Sjaak de Rie nieuw bij Murrelektronik

Per ingang van januari 2021 is Sjaak de Rie in dienst bij Murrelektronik. Hij vervult de functie van Key Account manager.

Leer meer

Hallo
Nieuwsbrief
Wij zijn er voor jou!
Je kunt ons op diverse manieren bereiken...