Update Corona - productie | Murrelektronik

maart 31, 2020

Update Corona - productie

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, werkt ons team zoveel mogelijk vanuit huis. Wij zijn natuurlijk wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Op dit moment kunnen onze fabrieken in Stollberg (Duitsland) en Stod (Tsjechië) gewoon produceren conform standaard.  

Voor de productie van onze artikelen zijn wij al enige tijd voorbereid op diverse scenario's waardoor wij tot nu toe gewoon kunnen leveren volgens standaard
Op termijn zou het kunnen leiden tot een tekort aan sommige artikelen. Mocht dit het geval zijn, dan wordt u hierover geïnformeerd en gaan we op zoek naar alternatieven. 

Heb je vragen over artikelen of levertijden? Schroom niet om contact met ons op te nemen via +31 85 2220 282 of sales@murrelektronik.nl. 

Lees hier meer over onze voorzorgsmaatregelen (23 mrt '20)>> 

Het laatste nieuws

Sjaak de Rie nieuw bij Murrelektronik

Per ingang van januari 2021 is Sjaak de Rie in dienst bij Murrelektronik. Hij vervult de functie van Key Account manager.

Leer meer

Singelloop Breda 2020

Met een groep collega's hebben wij deelgenomen aan de alternatieve Singelloop Breda. De Singelloop Breda is een top-loopevenement waar normaal gesproken de gezellige en…

Leer meer

Juni = webinar maand

In de maand juni gaven onze engineers iedere dinsdag om 10 uur een webinar. De webinars zijn in het Nederlands en bestaan uit live demonstraties zodat je direct de toepassing in…

Leer meer

Deze website gebruikt cookies om onze informatie zo goed mogelijk op jou af te stemmen. Wanneer je verder klikt ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Hallo
Wij zijn er voor jou!
Je kunt ons op diverse manieren bereiken...