Lunch & learn sessie bij een klant | Murrelektronik

december 10, 2019

Lunch & learn sessie bij een klant

Vandaag hebben we bij een klant een leerzame en gezellige lunch & learn sessie georganiseerd. In 2 uur zijn de in’s en outs besproken van decentraliseren en hebben we veel vragen kunnen beantwoorden over zaken die bij hen speelt.

Wij snappen dat het tijdrovend is om alle ontwikkelingen in de markt bij te houden. Daarom biedt Murrelektronik een lunch & learn aan bij klanten op kantoor. In een lunch & learn word je bijgepraat over oplossingen als decentrale IO, Safety en IO-link. Natuurlijk afgestemd op de wensen van de klant. 

Voor wie: hardware en software engineers

 

Ook interesse in een lunch & learn? Neem contact op met je contactpersoon bij Murrelektronik of stuur een mail naar sales@murrelektronik.nl. Wij verzorgen een training én een lekkere lunch. Na 1,5 uur ben je zowel fysiek als mentaal goed gevoed en kunnen jullie weer aan het werk.

Het laatste nieuws

Blog: Standaardisatie op ieder niveau in de installatie een illusie? Zeker niet!

  Wanneer de euforie van ‘het werkt’ voorbij is, volgt een lange periode van optimalisatie op vele vlakken. Hoe kan het efficiënter, goedkoper, makkelijker..? Dit geldt ook voor…

Leer meer

Sjaak de Rie nieuw bij Murrelektronik

Per ingang van januari 2021 is Sjaak de Rie in dienst bij Murrelektronik. Hij vervult de functie van Key Account manager.

Leer meer

Singelloop Breda 2020

Met een groep collega's hebben wij deelgenomen aan de alternatieve Singelloop Breda. De Singelloop Breda is een top-loopevenement waar normaal gesproken de gezellige en…

Leer meer

Hallo
Wij zijn er voor jou!
Je kunt ons op diverse manieren bereiken...