Lunch & learn sessie bij een klant | Murrelektronik

december 10, 2019

Lunch & learn sessie bij een klant

Vandaag hebben we bij een klant een leerzame en gezellige lunch & learn sessie georganiseerd. In 2 uur zijn de in’s en outs besproken van decentraliseren en hebben we veel vragen kunnen beantwoorden over zaken die bij hen speelt.

Wij snappen dat het tijdrovend is om alle ontwikkelingen in de markt bij te houden. Daarom biedt Murrelektronik een lunch & learn aan bij klanten op kantoor. In een lunch & learn word je bijgepraat over oplossingen als decentrale IO, Safety en IO-link. Natuurlijk afgestemd op de wensen van de klant. 

Voor wie: hardware en software engineers

 

Ook interesse in een lunch & learn? Neem contact op met je contactpersoon bij Murrelektronik of stuur een mail naar sales@murrelektronik.nl. Wij verzorgen een training én een lekkere lunch. Na 1,5 uur ben je zowel fysiek als mentaal goed gevoed en kunnen jullie weer aan het werk.

Het laatste nieuws

Klantcase: Taks Handling Systems vindt betrouwbaarheid bij Murrelektronik

Als je logistiek levert voor klanten die actief zijn in de glastuinbouw, dan moeten jouw oplossingen betrouwbaar zijn. Gewassen kun je niet even laten stoppen met groeien omdat er…

Leer meer

ACTIE: Registreer nu voor de Online Shop

Registreer je nu voor onze Online Shop en ontvang een M12 momentsleutel gratis bij besteding van €2.000 aan bekabeling.

Leer meer

Blog: Standaardisatie op ieder niveau in de installatie een illusie? Zeker niet!

  Wanneer de euforie van ‘het werkt’ voorbij is, volgt een lange periode van optimalisatie op vele vlakken. Hoe kan het efficiënter, goedkoper, makkelijker..? Dit geldt ook voor…

Leer meer

Newsletter
Always up to date!
Wij zijn er voor jou!
Je kunt ons op diverse manieren bereiken...